NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, May 11, 2014

My Life powered by Samsung Galaxy S5

Officially launch kat Malaysia 11/04/2014...sempat lah pegi recce kat Samsung Gardens Mid Valley tapi macam biasa lah stok takde...kena order dulu...harga RM2,399 walawei...selalu S series ni dalam range RM2,199 jer...terbantut sekejap nak sambau memandangkan harga diluar jangkaan. 

Recce pulak kat Low Yat...pusing punya pusing kat 1st Floor ada kedai ni offer RM2,230...memang tak tunggu lagi lerr terus sambau


Samsung S View Flip Cover. Boleh dapatkan pada harga RM189 di outlet Samsung atau RM169 di ipmart




No comments:

Post a Comment