NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, January 22, 2017

GPS ONLINE Upgrade Service For Bro Aziz Hassan

Bro Aziz mintak untuk upgrade kan GPS Lokatoo A1000HD dia dengan Garmin dan Papago X8.5So aku dah sediakan Private Link untuk dia download dan self installed. Semoga success bro! Anda adalah pengunjung ke-35 yang subscribe ONLINE service J



Maklumbalas dari Bro Aziz J


Wednesday, January 18, 2017

Polish Blink Blink Searching For Best Deal

#throwback 31.12.2016...Sempena nak sambut tahun baru..memang tunggu kasik polish sket..bagi hilang calar2 halus yang mengguris hati hingga menggentas bakawali..harga memang terbaik sangat! RM150 siap cuci dan polish 3 layer..hanya di car wash bro man Sg Merab..bro ni kembau sama mcm anak aku 😀


Memang berbaloi..nak pi spa tak mampu seh sampai RM600++ untuk mpv. Tq pada member bikerz kentel wa bro lee carcos yang rekemen car wash ni 👍