NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, December 10, 2016

Replace Rear Signal

Biasa lerr bila parking kat tempat motor yang sempit..lepas tu ada plak orang jalan menyelit mesti terlanggau punyer...side mirror kalau terkelepet tu biasa...tapi ni rear signal sampai terkulai...haha panas hati aku


Order yang original jugak walaupun mahal sket sebab nak maintain ciri-ciri orginal Ninja ni...hehe nasib baik abang botak kedai motor teras jernang tolong carikan spare part dan pasang sekali