NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, February 11, 2017

LED Signal

Dah lebih 5 tahun pakai Ninja 250r ni memang kalau boleh nak maintain ke"original"annya tapi apakan daya spare part macam signal yang ori ni harganya boleh tahan "keras" jugak.. mau taknya satu signal jer harga nak dekat RM150..sekali 4 signal terus mereput terus convert masuk LED

LED signal depan RM50 sepasang


LED Signal belakang RM80 sepasang


Tayar Good Year Pilihan Terbaik

Dalam keadaan ekonomi yang makin sesak ni, bila harga minyak naik, segala barang semua naik harga...yang mana nak tukau tayar dengan harga yang berpatutan kat area kajang boleh singgah kedai TMK Rawang Tyre & Auto Service kat Jalan Reko


Servis pun pantas...tak perlu tunggu lama


Sambau tayar Excellence Good Year 215X50X17, dapat harga RM300 per tyre sebelum GST. Memang berbaloi untuk saiz rim 17" 😎