NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, January 29, 2016

Repair Frame - YONEX NANORAY 800

Reket ni lah yang paling banyak berlaga masa main memang tunggu masa jer nak patah..ingatkan kalau nak patah pun sebab berlaga dengan reket partner tapi masa tengah warm up shuttle cock kena tepat kat frame terus crack


Jangan buang reket ni...InsyaAllah boleh diselamatkan..dulu pernah buat kat Hock Eng untuk Arcsaber FB, tapi kali ni try buat kat Nikman Sports pulak, boleh compare furnishing mana yang lebih elok


Repair frame mengambil masa lebih kurang sebulan, hantar 19/12/2015 dapat semula 20/01/2016. Kos repair RM55


dan hasilnya memang puas hati..siap sembur lagi kat frame tu, hasil kerja yang terbaik

No comments:

Post a Comment