NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, January 27, 2013

Upgrade GPS A1000HD for bro Fandy Zaini

Sebelum ni dah pernah upgradekan GPS Lokatoo Wince 5 bro Fandy, hehe tapi mana boleh tahan hari-hari kena bakaq, mau hangit nanti...la ni semua dah duk layan HD version, so dapat watikah untuk mintak carikan GPS Lokatoo A1000HD, memang rezeki...kebetulan masa nak balik TT badminton dengan bro K.E kat Melaka, ada member owner Inspira nak tolak GPS A1000HD, harga terbaek jauh lagi murah yang duk jual kat mudah...apa lagi, dapat green light tak tunggu terus ride pi sambau sebelum orang lain tapau J


Masukkan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5, iGO Primo 2.0, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5. 

GPS Nexorian powered by launchpad special edition sempena AGM NEXO ke-2 yang diadakan di Cinta Sayang Resort pada 19 Januari 2013

Ni dia Launchpad yang dah siap...Pergh...lagu background tak bley blah..hehe

video

No comments:

Post a Comment