NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, August 27, 2011

Testing...GPS Successfully Installed !!!

Semalam baru berkesempatan pi sambau Sd Card untuk bro Fandy aka Prez NEXO...nasib baik memang tinggal 1 la ni jer yang tinggal, lepas raya baru ada stok balik.

Sementara tunggu sahur boleh lah test masuk Launchpad 4GB for Nexorianz. Bro fandy guna Lokatoo A1000 win ce 5, jadi bolehlah test kat GPS aku dulu...masa WhatsApp dengan geng NeXo, bro fandy kata tak perlu installed lokatoo software sebab Atlas 3 setakat boleh guna software version 2.07..tak mari seh :D

Takder hal, wa customer oriented :) so aku masukkan Garmin version 5.03w, PaPaGO X5SE, PaPaGO X8 yang terhangat sekarang ni, iGO Primo, MapKing Landmark, NDrive 10 dan PowerMap Z9 dengan special features Photo Navi

Demo...
video

Senang..plug in navigate terus...kita jumpa nanti di TT GPS Raya @ Tepen Hari Raya Pertama

12 comments:

  1. Meh beli SD Card ngan aku...hahaha

    ReplyDelete
  2. bos...kalu gps lokatoo ce 6 nyer leh buat ker???

    ReplyDelete
  3. Fauzi...boleh...plug n play terus :D

    ReplyDelete
  4. ooo yeke...boleh la...bpe kos???

    ReplyDelete
  5. lame doh x jengah, makin hebat bro jimon... truja tengok X8 running. nnti jgn lupe msukan demo gak video dgn MAP baru X8 yg laters update sama ada ujg bln ni atau bln depan available....

    ReplyDelete
  6. Fauzi, kalau berminat email personal kat aku

    ReplyDelete
  7. bro mohzani...waaaa lama ko menghilang...langsung tak dengau citer masa bulan posa...hehe boleh lah tengok posting aku yang terkini - Lokatoo powered by X8.5, nanti bila free kita lepak minum...lagi sengat kalau ko boleh join kitorang main badminton sekali :)

    ReplyDelete
  8. bro jimon...sy dah email personal dah...

    ReplyDelete
  9. insya-allah...kwn tgh cari mase2 yg teluang ni, mgkin hujg bln ni ade pluang join mein badminton, kmudian p mnum2 skali, cume x leh janji, situasi keje x mnentu nk masuk penggal ujg thn ni :(. keje ade kala mmg smpai ke mlm...office mate pun dh lame x wat mein badminton ni...msg2 sebuk keje diluar kawasan...temasukla kwn yg dh lame x memukul shuttle cock, racket pun dh over cold :)

    bro jimon mmg hebat dgn new version X8.5 into lokatoo... lagi marvelous siap dgn new M'sia jersey utk upgrade lokatoo bro kikull :)

    ReplyDelete
  10. bro mohzani, hehehe ok jer bro, boleh kita repeat friendly match, kali ni kitorang jadi tuan rumah plak :D

    hahaha member jual jersey kita mesti sokong!

    ReplyDelete