NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, March 16, 2014

Repair Frame - YONEX ARCSABER FB

Kalau dah ter"accident" dalam court tak boleh nak kata apa...kalau nasib baik setakat sompek jer tapi kalau nasib kurang baik memang retak frame macam ni 


Jangan buang reket ni...InsyaAllah boleh diselamatkan..kat Hock Eng ada offer servis repair frame, walaupun tak 100% kembali ke asal tapi sekurang-kurangnya boleh lah guna lagi. 


Repair frame mengambil masa lebih kurang 1 bulan setengah, hantar 16/1/2014 dapat semula 4/3/2014. Kos repair RM46

No comments:

Post a Comment