NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, September 6, 2016

Gear Fit2 GPS Sports Band

Sometimes you have to reward yourself....hehe rasa tak lengkap pulak tahun ni kalau tak beli gadget...kebiasaan tiap-tiap tahun memang upgrade smart phone dari Samsung Galaxy 2 sampai lah ke Galaxy S6 edge...tahun ni plak tetiba tak teruja nak upgrade ke Galaxy S7 edge...mungkin sebab dari luaran takde beza sangat..hehe sebenarnya bajet tu dah allocate ke SSPN..mana tau ada rezeki cabutan bertuah..

So ntah macam mana tetiba terminat tanpa sengaja pada gadget fitness...pengaruh rakan sebaya yang dah pakai...banyak pilihan berlambak jual kat online..tapi bila beli mesti lah nak pastikan diri puas hati...malas nak pikir memang dalam kepala nak sambau Gear Fit2...hehe best jugak bila kita boleh measure calorie burn, step count, heart rate...lagi best memang ada jugak function smart watch

Harga RM699 sambau kat Samsung Alamanda siap dapat free tshirt..bukan Samsung bagi tapi Alamanda yang bagi

senang jer nak charge..


Memang bergaya...confirm puas hati

No comments:

Post a Comment