NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, January 22, 2017

GPS ONLINE Upgrade Service For Bro Aziz Hassan

Bro Aziz mintak untuk upgrade kan GPS Lokatoo A1000HD dia dengan Garmin dan Papago X8.5So aku dah sediakan Private Link untuk dia download dan self installed. Semoga success bro! Anda adalah pengunjung ke-35 yang subscribe ONLINE service J



Maklumbalas dari Bro Aziz J


6 comments:

  1. saalam tuan...exora saya dah matikan enjin dan cabut kunci..kipas di radiator tetap pusing...tunggu dlm 10 minit akan berhenti. pernah alami masalah ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...so far tak pernah kena lagi macam ni

      Delete
  2. Salam. Blh tuan tlng ajar mcm mna nk install garmin dan papago x8.5. Sy cuba download link tp x dpt. Terima kasih tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara nak install saya dah share kat blog ni..link software mmg dah lama deactivated

      Delete
  3. salam..saya nak msukkakan garmin & papago ke Lakatoo a1000HD

    whatsapp saya 0195405600

    ReplyDelete