NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, May 4, 2012

GPS Upgrade Service For Bro Ajim Hassan

Bro Ajim dari Johor, member kat FB dan owner Lokatoo model A903i request untuk upgrade kan GPS dia dengan Launchpad SE 2011. So deal closed, aku pun turun pi sambau micro sd card



So untuk lokatoo, software version terkini 5.5 untuk Proton dah install, cuma kena gi website Lokatoo untuk dapatkan Activation Key, Garmin success run, PaPaGO X5SE success run...exit via Video button untuk ke Launchpad, PaPaGO ONE aka PaPaGO X8.5 success run, iGO Primo success run, MapKing Landmark success run, NDrive 10 success run dan PowerMap Z9 success run. Ada customize sket pada launchpad bro Ajim kasik masuk nama dia J


Kebetulan dia datang KL, tak payah lah pos...cuma tak berkesempatan nak minum jer...maybe next time bro..hehe

4 comments:

  1. yeszaaaa mmg terbaekkkk....on the way balik BP semua aku dpat test kecuali lokatoo sebab tak sempat nak activate...so sampai je BP kasik online dan activate dan kasik tanda "HOME" pada semua 8 prgm.....game pun dah test...apps utk office tu tak sempat lg test.... senang citerrrr mmg puas hati sbb aku dah start guna mesin ni balik..... kalo tak mmg aku simpan jek sbb tak stim nak guna...hahahahaha...tq bro Jimon

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha welcome bro ajim....thanks bagi positive feedback :)

      Delete
  2. hi....bro jimon, saya dah test launchpad yangkao bagi tu... memang cun, tapi garmin saya tak dapat nak run .... ape masalah ah ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang takde masalah...tu launchpad saje...nak run garmin kenalah ada software...software gps not included :)

      Delete