NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, August 25, 2012

GPS Upgrade Service For Pn Zakiah

Pn Zakiah dari Gurun Kedah, owner Lokatoo model A1000HD request untuk upgrade kan GPS dia dengan Launchpad HD 2012So deal closed, aku pun turun pi sambau micro sd card 8GB J


Masukkan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5, iGO Primo 2.0, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5


Sd card telah diposkan guna Pos Ekspres Ref: LG136993178MY. Boleh check status di website Pos Malaysia

2 comments:

  1. Assalamualaikum saya Mohd Fairus, saya cuba run papgo X8.5 HD pada lokaato A100HD melaui sd card, masalahnya tak boleh nak run hanya bunyi start up soind shj., saya dah copy all file of X8.5 kedlm sd card termasuk map. Adakah A1000HD hanya boleh run papgo X8.5 HD melaui ResidentFlash sahaja ataupun ada setting lain yg boleh run melaui sd card.

    Launchpad boleh run melaui sd card.
    Itu sahaja pertanyaan saya.

    Sekian terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, tak kisah dari source mana pun nak run, yang penting command kena betul, kalau internal storage guna residentflash, kalau Sdcard then guna sdcard, mungkin jugak ada kemungkinan software sedara mengandungi file yang telah corrupt menyebabkan ianya tak boleh launch

      Delete