NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, August 8, 2012

Pengumuman Terkini!

PENGUMUMAN TERKINI! - Seperti yang dijanjikan, Link dan password akan dikongsikan sekali lagi apabila fanpage Aku Budak Melaka hit "700" LIKE. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda pada blog ABM

Password akan dikongsikan secara berperingkat pada 15 Ogos 2012 bermula 9.00am hingga 9.00am 17 Ogos 2012 sebelum semua link ini di remove/hide tepat pukul 11.00am

Cara untuk request password - Hanya 1 cara sahaja iaitu dengan menghantar "Private Message" ke Fanpage ABM menggunakan ID FB anda yang anda guna untuk click "LIKE". Cara-cara lain tidak akan dilayan :). Nota: Reply kepada password bergantung pada waktu lapang admin ABM, harap maklum :)


1) Download Garmin (password required). Refer How to install Garmin

2) Download PolNav 6 (Password required). Refer How to install PolNav 6

3) Download Galactio V8.6.02 (password required). Refer How to install Galactio V8.6.02
  • Program. Copy and paste it in the SD Card. Folder name: NavIQ
  • Sounds. Copy and paste in Sounds folder
  • Map Galactio V8 part 1 and Map Galactio V8 part 2. Copy and paste in Map folder
4) Download PaPaGO X8 (password required). Refer How to install PaPaGO X8
  • Program. Copy and paste it in the SD Card
  • Maps MFM-PPG-110403C. Copy and paste in the Maps folder.
5) Download PaPaGO X6 (password required). Refer How to install PaPaGO X6
  • Download program Part 1, Part 2, Part 3 & Part 4. Copy and paste it in the SD Card
6) Download PaPaGO X8.5 (Password required). Refer How to install PaPaGO X8.5

7) Download iGO Primo with Malaysia Map (Password required). Refer How to install iGO Primo

6 comments:

  1. bro.nk mntk tlg sikit. bro ada buat repair gps x?gps proton a903 saya screen dalam retak dah.frust ya amat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bro...takde offer servis tu, hantar jer kat amtel service centre

      Delete
  2. bro, bila nk kongsi software2 ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila fanpage ABM hit 888 LIKE :) tunggu...

      Delete