NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, September 1, 2014

GPS Upgrade Service For Member Bro Faisal Md Hussain

Sebelum ni memang dah pernah upgrade kan GPS A1000HD bro bro faisal. Dapat whatsapp dari dia bagitau ada member dia pun nak upgrade jugak...so malam tadi set jumpa kat Kembangan Paradise Bistro, Teras Jernang, terus pre-install dalam micro sd card 8GB


Masukkan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5 dengan Map Thailand01.01.2013,  iGO Primo 2.0 dengan 2012 map, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5. 


Dijamin puas hati...hehe rugi yang ada set Lokatoo tapi tak kasik upgrade...

No comments:

Post a Comment