NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, September 2, 2014

Android 4.2 Player is BATNA!

BATNA kat sini bukannya Best Alternative To a Negotiated Agreement tapi Best Alternative To Njoi Astro!

Dulu guna Astro Beyond, lepas tu unscrubcribe sebab bukannya tengok sangat pun, rasa tak berbaloi bayar bulanan. Dah lepas setahun dapat offer plak dari Astro untuk subscribe Njoi dengan menggunakan set astro ni tanpa ada sebarang installation charge, kira oklah guna Njoi

Tak sampai setahun, decoder ni rosak. Call astro untuk replace decoder tapi Customer Service inform tak boleh. Dia bagi solution kena installation baru. Ada 2 option...untuk decoder baru siap dengan installation RM428 atau Decoder reused siap dengan installation RM328. Apa cer? decoder jer yang rosak der..

Kalau dah harga macam tu baik aku pi sambau android player. Survey kat Lowyat akhirnya jumpa yang marvelous


What's in the box


Harga player ni RM320, easy to plug n play


Nak mudah guna android player ni sambau sekali wireless keyboard dan mouse. Harga RM70


Exactly sama dengan yang kat smartphone :)


Live stream....eh macam armel jer :) 


Live stream movies dari web acg-tube

2 comments: