NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, September 17, 2014

Savvy - Replaced Muffler

Kalau dekat Melaka memang aku tau mana nak cari kedai ekzos tapi kat area Bangi / Kajang ni kurang mahir sikit atau mungkin tak perasan kut...last mod tail pipe Exora pun kat Rawang...jauh sangat tu..

Dah tak boleh tahan dengan bunyi mengaum aum aum sampai dari jauh pun orang dah tau Savvy sape...hehe tu yang gi recce kat Jalan Reko..jumpa jugak kedai Pakar Ekzos Sin Chiayin


Bila cek terus tak terperanjat pun yang R3 muffler ni dah sampai hujung nyawa...mau taknya dah lebih 8 tahun


Memang ada stok original muffler...terus sambau...maintain low profile jer


Siap pasang tak sampai 20 minit. Servis memang puas hati

Alamat kedai: No. 128, Jalan Reko, 43000 Kajang, Selangor. Tel: 03 8733 0419

Koordinat: 2.982518, 101.789750

2 comments:

  1. Pergh ada lagi savvy ni. Terbaikk jimonnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..masih berfungsi dengan baik walaupun dah lebih 10 tahun

      Delete