NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, July 9, 2017

Kunci Motor Hilang..Apa Nak Buat?

1st time kena...terkedu terus...dah lah tu satu-satunya kunci yang tinggal...hehe kunci spare pun tak tau letak kat mana..so apa nak buat? dapat info ni pun dari carian di Google

Mula-mula mintak tolong kawan susah senang bantu untuk tolak motor kita sampai ke kedai motor yang kita percaya...dalam kes aku ni kedai Syarikat Motor Bangi kat area Teras Jernang sebab uncle Cina ni dah kenal lama dengan aku jadi memang takde isu cekik darah

Sampai kedai proses barai pun bermula nak ganti kunci baru




hampir sejam menunggu dan akhirnya siap


Kos cuma RM68...haaaaa murah kan kalau dibandingkan dengan info dalam carian Google paling murah pun RM120



No comments:

Post a Comment