NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, January 7, 2012

Layan Bola "Live Streaming" dengan TM UniFi

Subscribe jer UniFi, terus aku kasik pancung package Sports kat Astro..kalau nak ikutkan bukan jer tengok sangat Sport yang lain...nak layan EPL jer pun..so boleh layan live streaming...free lagi

Info untuk Live Streaming EPL boleh dapat melalui blog sifu mitos di www.anakulucheka.com/football-live-streaming siap dapat HD view lagi..hehe jangan lupa jugak click "LIKE" kat fanpage anakulucheka

First time layan live streaming masa Man United kalah dengan Newcastle 3-0...hehehe I Like :)

2 comments:

  1. layan jgn tak layan sifu hehehe
    kat kuantan x dok lagi pakej tu
    berdesup je yek
    promote auc tu terima kasih sifu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nanti dah ada UniFi kat kuantan terus subscribe sifu mitos...berbaloi baloi...la ni boleh jugak layan live streaming badminton :)

      Takder hal sifu mitos bab promote auc...sharing is caring :)

      Delete