NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, January 2, 2012

TT Ngeteh Larut Malam Nexorian Southern Region

Jumaat lepas sempat TT ngan K.E bila sampai melaka...pukul 12.00 tengah malam baru nak TT hehe dah agak susah sket poknik nak join sebab Sabtu tu poknik keje...takper bro..next time kita jumpa

Biasa port lepak kat Tom Yam Corner tapi malam tu kitorang tukar selera...lepak kat Restoran Wan Husna, sambil lepak tu sempatlah update kan GPS K.E dengan map Garmin dan Galactio V8 yang terkini

Ok jugak makanan kat restoran ni..K.E pekena kuey tiow sup telur pecah...aku layan mee goreng mamak stylo :) hehe thanks K.E belanja aku makan malam tu...next time kita repeat ngan poknik


No comments:

Post a Comment