NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, February 1, 2012

Savvy - Ganti Knob Fan

Dah 6 tahun pakai savvy ni, 1st time kena knob fan air cond rosak..tu pun salah sendiri sebab terlebih guna tenaga dalaman masa nak on aircond...hehe yer lah masa tu tengah panas..akibatnya dah tak boleh nak control speed fan sebab klip plastik tu dah pecah



Singgah Bunga Raya Parts Service Center kat Malim tadi, nasib baik ada stok, terus ganti. Harga knob ni RM46.80. Untuk rujukan PW No. - PW891754. Back to normal!

No comments:

Post a Comment