NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, October 26, 2012

C Pen for Samsung Galaxy S III

Akhirnya setelah menunggu lebih sebulan..sampai jugak C Pen for SIII, order dari UK -www.clove.co.uk pasal aksesori ni tak dijual di pasaran Malaysia, harga GBP24.66 equivalent to RM125.42 :-) memang marvelous 


3 comments:

  1. Salam, hehehe ingat saya sorang je beli aksesori kat Clove

    "Please quote your order numberCT12100917318DP in all correspondence with either Clove Technology or Sage Pay. Order total:28.82 GBP"

    Beli Note 2 Flip Casing kat Clove, dah seminggu lebih guna
    http://www.youtube.com/watch?v=gtwcQIVPjBs

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dijamin kualiti terbaik...flip cover sama design macam S3 jugak

      Delete
  2. Baru lepas tengok video yg ada kat page ini.... Nampak menarik dan ada style... cuma Samsung S3 tak ada tempat menyimpan pen tu.....

    ReplyDelete