NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, October 26, 2012

Sometimes...It's Time To Reward Wonderkidz Again - iPad 3

Tahun lepas dah beli iPad 2 untuk Nurhan & Twinz...beli 1 jer lah kongsi main sama2..hehe tapi sekarang bila dah membesar, faham2 jer lah...dah pandai berebut, semua tak nak mengalah...pening kepala, jadi masa balik raya lepas...singgah iStudy kat Alamanda, survey untuk iPad 3


Tu dia, selamba jer Twinz lepak atas meja main display unit...nasi baik confirm nak sambau...salesman bolehlah kata takper bang...budak2 memang macam tu...cuba tak jadi beli?? hehe pepaham sendiri lerr

Amik 2 unit terus, yang paling basic Wi-Fi 16GB dengan iOS 5 harga seunit RM1,499.00. Tambah aksesori casing dengan screen protector kena RM150 se-iPad


Akhirnya kedamaian dapat dicapai...hehehe semua ada sorang satu dah :)


No comments:

Post a Comment