NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, February 16, 2013

AGM KALI KE-2 NEXO @ CINTA SAYANG RESORT


Syukur alhamdulillah Mesyuarat Agung Tahunan NEXO (AGM) Ke-2 telah berlangsung dengan jayanya pada 19 Januari 2013 (Sabtu), 3.00 petang bertempat di Cinta Sayang Resort, Sungai Petani, Kedah. 

Seramai 45 orang ahli NeXo yang hadir pada AGM kali Ke-2 ini. Terima kasih NeXo ucapkan kepada Tuan Presiden,  Tuan Pengerusi, AJK tertinggi NeXo, AJK-AJK serta Ahli-ahli NEXO dari jauh dan dekat yang sudi meluangkan masa untuk bersama-sama menghadirkan diri bagi menjalankan AGM kali ke-2 ini. 

Berbagai agenda telah dibentangkan dan dibincangkan bersama. Tahniah buat cip-cip baru yang telah dilantik. Semoga bertambah maju la NeXo untuk semua. 


Terima kasih diucapkan kepada Pihak Cinta Sayang Resort, Sungai Petani kerana telah memberikan pakej yang terbaik buat semua ahli-ahli NeXo. Baca lagi...

No comments:

Post a Comment