NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, February 4, 2013

Android™ OS v4.1.2 Jelly Bean for Samsung Galaxy SIII

Cara-cara untuk upgrade > Pergi ke "Settings" > Scroll sampai bawah, klik "About device" > klik "Software update" 

Pastikan bateri melebihi 50% dan mempunyai Internet Connection yang stabil




Apa kelebihan JB 4.1.2??? Sekarang SIII pun dah ada multiwindow function macam Note 2. Nak activatekan multiwindow ni just press & hold back key



Tetapi...JB 4.1.2 SIII masih ada kekurangan jika dibandingkan dengan Note 2, spotted the difference kat video function, Note 2 still better sebab ada mode slow motion and fast motion


Selamat mencuba J

No comments:

Post a Comment