NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, February 16, 2013

TT Car Wash & Polish Blink Blink

Lama dah planning nak polish Exora ni...tapi tak menyempat + tak tau mana kedai yang bagus...tergerak plak nak tanya K.E kut-kut dia tau mana2 kedai yang bagus area Melaka. So K.E rekemen kat tempat dia biasa cuci, kat Taman Tasik Utama, Pusat Cuci Kereta & Perniagaan YH

Semalam tepat tajam 0900 K.E dah sampai dulu...

K.E cuma cuci ngan add on Nano, tambah RM8

terus dah blink blink J

Turn aku plak...siap cuci dulu...

Proses tampalan bermula

Mula polish...

Sambil di monitor oleh K.E...hehe


Waxing....



Siap sudah....amacam ada nampak blink blink shine bright like a diamond tak? hehe

3 jam jugak lah waktu menunggu...dah boleh balik...kos RM240, satisfaction priceless J

No comments:

Post a Comment