NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, February 22, 2013

Pengumuman Terkini!

PENGUMUMAN TERKINI! - Link dan password akan dikongsikan sekali lagi apabila fanpage Aku Budak Melaka hit "1111" LIKE. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda pada blog ABM

Cara untuk request password - Hanya 1 cara sahaja iaitu dengan menghantar "Private Message" ke Fanpage ABM menggunakan ID FB anda yang anda guna untuk click "LIKE". Cara-cara lain tidak akan dilayan :). Nota: Reply kepada password bergantung pada waktu lapang admin ABM, harap maklum :)

Nota: GPS Resolution 480X272

1) Download Garmin (password required). Refer How to install Garmin

2) Download PolNav 6 (Password required). Refer How to install PolNav 6

3) Download Galactio V8.6.02 (password required). Refer How to install Galactio V8.6.02

  • Program. Copy and paste it in the SD Card. Folder name: NavIQ
  • Sounds. Copy and paste in Sounds folder
  • Map Galactio V8 part 1 and Map Galactio V8 part 2. Copy and paste in Map folder

4) Download PaPaGO X8.5 (Password required). Refer How to install PaPaGO X8.5

5) Download iGO Primo with Malaysia Map (Password required). Refer How to install iGO Primo

5 comments:

  1. Replies
    1. tak lama...sket lagi jer nak jejak 1111 LIKE :)

      Delete
  2. aku orang yg ke 1106..lagi sikit jer..mintak tolong semua..hehe

    ReplyDelete
  3. salam. dah share ke? terlepas plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum terlepas lagi....tunggu..nak announce sat lagi :)

      Delete