NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, March 10, 2013

GALACTIO V8.9 For GPS Lokatoo A1000HD, A1000i, A1000, A903i & A903


Set GPS COM Port and Baud Rate when first time run it via Port Splitter. For Lokatoo, COM PORT 7, BAUD RATE = 57600. Icon for launchpad Galactio.ico

Click icon Galactio V8 to start navigate


Success installed and run Galactio on Lokatoo GPS J



Full screen junction view...marvelous!

8 comments:

  1. besar ke file galatio V8.9 ni???? ade beza ke dgn V8.6???

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar jugal...lebih kurang 1GB dengan dengan Malaysia Map, beza nya full junction view...kalau silap simpang jugak tak tau nak kata apa..hehe

      Delete
  2. habaq nanti dah launch to share, nk try gak dload kat 1000HD.... huh lame suda x update GPS.... al-maklum, NGN running x menentu masa.... ni same map ke dgn MFM punye???

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. boleh jer A903 nak masuk Galactio V8.9 ni

      Delete