NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, November 18, 2010

Chrome Front Grill For Exora

Semalam member aku, K.E MMS gambar new chrome front grill exora yang baru ditukar di kedai accessories Best City Auto bertempat di Cheng, Melaka

Photobucket

Telah dipasang di Exora K.E
Photobucket
Memang cun dan sesuai dengan warna silver Exora K.E. Harga untuk chrome grill ni RM120

Photobucket
Yang ni sorang lagi member, bro mdshaari yang dah pasang. Cuma perlu sedikit modifikasi sebab dah masukkan front skirt AirMaster Type 1. Boleh refer blog mdshaari untuk info lanjut

Ni aku sertakan koordinat Nasi Kandar Pinang, sebaris dengan Best City Auto, senang kalau sesape nak pergi

PaPaGO
E: 102" 12' 59.1"
N: 2" 16' 14.8"

Garmin
N: 02" 16.247'
E: 102" 12.984'

10 comments:

  1. As-salam...
    nak kongsi sikit..., chrome grill...sudah di pasang kat exo aku...p.brown BK Airmaster type F01.

    kena modified skit..baru boleh ngam ngan BK Airmaster.

    Rege pulak RM 150.00 siap pasang ...tempat yang sama K.E pasang..cerita dengan tauke lelaki jgn bini dia...hahaha...bini tauke minta RM180.00.

    ReplyDelete
  2. apa kata ko email kat aku gambau grill ko...boleh lah aku masukkan kat blog untuk tatapan sesapa yang berminat nak pasang jugak

    ReplyDelete
  3. ok, dah terima, thanks bro...nanti aku masukkan dalam thread

    ReplyDelete
  4. Lama dah dok cari grill ni. murah je rupanya. tapi nak kena ke Melaka tulah......

    ReplyDelete
  5. Encik Jimon, ni blog u eh.....

    ReplyDelete
  6. duk kat mana asha, datang ler bercuti kat melaka boleh pasang grill, yer ni blog saya :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kembali bro jimon sharekan gambau grill ni kat blog ni...

    Dan berbanyak terima kasih sharekan link blog aku ni (blog budak baru belajar - hihihi).

    ReplyDelete
  8. sama-sama, hehe sharing is caring :)

    ReplyDelete