NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, November 12, 2011

Ganti Rear Wiper

Getah wiper belakang aku dah kantoi...gedegedeg bunyi dia bila wipe cermin belakang..adehhh kalau nak ganti kena order barang dulu...aku plak jenis tak menyabau..hehe masa outstation ke Kedah bulan lepas..sempat mintak tolong NEXO member, bro sham untuk cuba dapatkan wiper ni...Alhamdulillah...barang ada..

Khamis lepas ada workshop kat Melaka, sempat kejap ajak K.E minum kat Subaidah MITC sebelum gerak balik Bangi..hehe masa bukak boot dia perasan aku tak pasang lagi...terus dia tolong pasangkan...haha memang terbaekk lah...tq K.E :D

Ni aku share kan Part No. untuk Rear Wiper PW897214 BLADE ASSY, RR W

2 comments: