NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, November 26, 2011

TT Galaxy Clan - Tutorial Continue + GPS Upgrade 2 Layer Menu Software Navi

Minggu lepas memang plan nak balik Melaka satu keluarga...dah sebulan lebih wonderkidz tak jumpa nenek..hehe cam biasa ler...dah balik kampung mestilah aku seru Geng Sengat Galaxy...sape lagi kalau bukan K.E ngan Poknik...haha terus ON TT malam tu...lepak port biasa kat Tom yam Corner sambil layan Maharaja Lawak Mega

Mekasih sifu poknik share ilmu...macam-macam dia dah buat kat Galaxy SII dia...banyak info dapat sedut :D...malam tu pun aku kasik upgrade GPS K.E...banyak dah software navi...tak boleh jadi ni...kena buat 2 layer Menu GPS sebab mau tambah PolNav 6026 dan Galactio V8..pergh...marbeles, aku kasi install jugak Lokatoo Software version 5.5...memang makin sengat GPS K.E lepas ni...ni dia launchpad terbaru GPS K.E

video

8 comments:

  1. marbeles...update jgn x update...hehe

    ReplyDelete
  2. bro.. xnk share ke Galactio V8 tu?

    cun ke?

    ReplyDelete
  3. on the way...tunggu...memang marbeles...

    ReplyDelete
  4. mmg menyengat di blog ni.... byk suda collection dlm mase thn 2010-2011... x menang tgn dibuat bro jimon menggodek GPS.... same laju mcm smash shuttle cock... :)

    ReplyDelete
  5. hahaha tq bro mohzani...bila mau turun join main badminton ngan SSBC..malam ni ada kat MPH Menara TM, kalau free mai ler

    ReplyDelete
  6. sorry la x dpt join...sdang process pengambilan kunci umh sewa kat serdang, dpt jmpa diorg time mlm, lpas kwn abeh kije....sbb next week dh ade org baru stay bersama.... :) aku pun ni dh jarg2 sgt dpt pluang maen badminton....insya-allah, bile dah reda situasi.... kawn roger bro lg...

    ReplyDelete
  7. no problem bro...bila free you are welcome datang main dengan geng SSBC

    ReplyDelete