NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, November 10, 2011

TT Galaxy Clan - Rise of K.E

Jumaat lepas sebelum balik beraya Aidiladha kat tepen...sempat jugak merempit balik melaka jap...walaupun highway dah mula sesak..haha tak kira aku redah jugak..ni semua pasal nak meraikan K.E yang akhirnya tak boleh tahan...cair jugak ngan racun kuat poknik dan member galaxy clan NeXo yang hari-hari duk bubuh K.E kat WhatsApp

So malam tu memang TT khas Galaxy Clan tanah berdaulat kat port terbaeek kitorang...Tom Yam Corner Ayer Keroh...hehe sebelum tutorial mula...semua Galaxy SII disusun mengikut senioriti :D Dari kiri, aku punya..pastu poknik dan K.E, pergh bau kedai lagi..hehe tak sempat habis charge lagi tu



memang tak sia-sia K.E menuntut malam tu...poknik yang paling banyak share...habis dah explore selok belok SII, chapter 1 habis semua dia kasik bluetooth kat aku ngan K.E...terima kaseyyy sifu poknik...memey puas hati arrr



Memang confirm kepuasan berganda...tu dia...serentak dapat sebelum raya, SII dengan T-Shirt NeXo, special delivery ngan Ninja tu bro :D



Next time sambung lagi tutorial untuk chapter 2...sambil tu boleh selit jugak slot upgrade GPS

No comments:

Post a Comment