NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, November 8, 2011

Sometimes...It's Time To Reward Wonderkidz - iPad 2


Antara Galaxy Tab ngan iPad...yang mana paling sengat? susah nak cakap..tapi sebab dah pakai Galaxy SII, teringin jugakler merasa nak guna product Apple tu..baru ada variety sket...lagi pun kali ni wife aku yang nak belikan untuk wonderkidz..so pilihan ditangan dia :D

2 minggu lepas, singgah Mid Valley nak pi tengok-tengok kat Machines MV Apple Store, yang paling basic Wi-Fi 16GB dengan iOS 5 harga RM1,499.00. Tambah aksesori casing belakang dengan screen protector kena RM149 hehe dah wife aku berkenan sangat..memang kira jadi terus, amik yang warna putih



Takder masalah kalau nak online dimana-mana...hehe sebab ada Wi-Fi powered by Thetering Galaxy SII



Lastly...aku admit jugak lah memang untuk Tablet PC, iPad 2 the best...memang banyak education application untuk anak-anak..so served the purpose. Najwan yang paling teruja...kalau ON jer..dia yang sampai dulu :D

3 comments:

  1. Not me. All vets akan pilih galaxy tab. Apa lg upcoming ver 7.7 n 8.9 ipaf is history. Tny mn xpert akan thumbs up tab but not ipad

    ReplyDelete
  2. hehehe rileks guys...semua best....ikut selera masing2 arrrr

    ReplyDelete