NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, September 7, 2010

Reinstall Lokatoo Navigation Software

If you still have interest on lokatoo navigation software when you upgrade to 4GB SD Card, there is a way to make it work. Do not copy the "Guider" folder from original 2GB SD card, but copy the "Guider" folder from Lokatoo CD and paste it in your 4GB SD Card. Then you need to install the latest map.

Click here for guideline on Map Updates For Lokatoo. Once you have completed the process, you can run the navigation software using your new 4GB SD Card

6 comments:

  1. salam abg jimon...sy nk rinstall lokatoo leh kasi pswd

    ReplyDelete
  2. yang ni takde apa2 password bro

    ReplyDelete
  3. salam bro... ni ada 1 masaelah...
    pas copy jer guider masuk dlm sd card dah tak bleh load lounchpad... bleh tau aper y kena modify ker dlm guider tu... copy guider dr cd...

    ReplyDelete
  4. takde apa yang nak kena modify, masukkan balik file launchpad tu terus boleh run, kena delete GPSRunfile.txt tu sbb kita dah guna shell.ini

    ReplyDelete
  5. boleh dapatkan kat website www.lokatoo.com

    ReplyDelete