NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, August 28, 2011

Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin

Salam buat pengunjung-pengunjung blog dan sahabat-sahabat semua. Saya dan keluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri dan Mohon Maaf andainya:

Terkasar bahasa
Tersilap bicara
Termarah yang tak kena
Tertanya tak tentu hala
Tersasul yang tak sengaja

Terbelasah kat mana-mana
Terpekik kat telinga
Terpinjam harta benda
Ter"moody" tak semena-mena
Terumpat sekali sekala
Termacam-macam lagi lah yang ada kena mengena

6 comments:

  1. selamat hari raya
    maaf dipohon jika terkasar bahasa bila berbicara

    ReplyDelete
  2. Samalah saya jugak sifu..insya Allah ada rezeki boleh lah kita jumpa nanti

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut hari Raya dengan penuh gembira dan bermakna di samping keluarga tercinta...ampun dan maaf dipinta dari awal persahabatan...

    Salam kemerdekaan juga buat bro NAZRI and Famili.

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri bro Jimon... Nanti dah ade kat Bangi standby serbuan dari adik 20 sekeluarga :D

    ReplyDelete
  5. Salam mdshaari..samalah yer dari aku jugak..Salam Aidilfitri dan Selamat Menyambut Ulangtahun Kemerdekaan

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri buat adik junior ayiesal...insyaAllah boleh lah adik datang beraya kat rumah abang long untuk collect sticker sengatttt yang telah diamanahkan oleh ayahanda fandy :D

    ReplyDelete