NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, August 24, 2011

Weekend Ride Lagi

Minggu lepas, mula-mula memang plan nak ride balik melaka sabtu malam lepas terawih..nak buat sesi update GPS + melawat K.E yang baru jer dapat waris lelaki :D tapi sebabkan ada Program Qiamullail & Kuliah Subuh awal pagi Ahad tu, jadi ride pun ditunda ke tengah hari..

Sampai rumah K.E dalam pukul 12.30 tengah hari...baby tengah mandi masa tu..so dapat lah lepak sembang dekat sejam jugak lah...Ni dia K.E Junior aka Zafri, sedap betul tido :D Zafri pun baru jer discharge sebab kena jaundice masa lahir



Semalam dapat berita dari K.E, baby kena admitted semula sebab reading naik lebih dari 18, sama-sama lah kita doakan semoga baby cepat sembuh...amin

No comments:

Post a Comment