NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, August 27, 2011

Car Charger For Galaxy S II

Bila dah subscribed Data Services unlimited memanglah syok access Internet, FB, WhatsApp, Foursquare, streaming video...tu tak masuk lagi main Game HD...pergh confirm lagi cepatler bateri habis...kalau duk kat rumah atau opis boleh lah charge bila bateri low tapi kalau tengah travel kan susah kalau henset padam...so last week masa teman wife aku shopping raya kat IOI Mall..sempat ler recce car charger untuk S II, tapi harga tak bley tahan...RM65, goyang jugaklah kaki...hehe dulu beli charger Nokia baru RM10 jer :D Nasib baik tak sambau..masa dalam keta baru perasan yang aku pernah beli USB slot multi car charger, hehe boleh guna dengan USB cable S II, selesai masalah...cuma yang kureng sket USB cable ni pendek...nak jawab call payah ler..tapi haha apa ada hal...ICE aku ada bluetooth so connect terus kat radio...satu keta boleh dengar aku sembang..

No comments:

Post a Comment