NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, August 18, 2011

Nexorian

Lepas TT dengan bro Fandy kat Bangi bulan 6 hari tu, aku ngan K.E pun apply join NeXo sebagai tanda sokongan pada kawan-kawan kat Utara yang telah berusaha untuk menjadikan pertubuhan ni sebagai kelab yang berdaftar dengan cara yang betul. So permohonan kitorang pun dah diluluskan, dapat 1 copy Perlembagaan NeXo dan sticker club



Jadi awal bulan posa hari tu, lepas terawih terus merempitz balik melaka..lepak dengan K.E, plan kat Tom Yam Corner Ayer Keroh tapi tauke balik kampung kut..so kitorang cargas ke Restoran Ayub..haha gelak besau K.E sebab no. siri ahli kitorang berturut..memang aura tanah berdaulat ler :D sempat lagi kasik adjust GPS K.E..mantap dah sekarang..hehe

2 comments:

  1. hebat2.....lagumana leh smpi sana niiiii. apapun terbaik krn sokong serta berhemah

    ReplyDelete
  2. hehehe..no problem bro mfazy121, kawan-kawan buat benda betul sure aku ngan K.E sokong..tunggu aku mari sana nanti masa raya arrrr

    ReplyDelete