NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, August 24, 2011

Sampul Duit Raya Ninja 250R

Sempena Raya tahun ni, Committee Forum Ninja 250R Malaysia ada buat Sampul Raya edisi khas...pergh..memang cun design yang bro fyzarl buat ni. Harga sekeping RM0.30 jer tu...adoiiii murah bebenor..aku pun order 30 keping..nasib baik ada rezeki aku sebab memang hot items lah sampul ni...aku dapat pun sebab masa printing ada lebih dan bro fyzarl sendiri inform kat aku melalui sms...thanks bro



Semalam dah dapat...so tadi bagilah duit raya pada anak-anak member aku, Zul dan Amran...haha sempat posing lagi tu dengan sampul raya ninja :D..



Amacam Amran? Lepas raya ni boleh lah sambau Ninja SE :D

No comments:

Post a Comment