NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, August 7, 2011

Sometimes...You Just Can't Stop Rewarding Yourself


Racun kuat sangat dari Zul ni...hari-hari datang opis rasa macam hangus jer kena bako ngan Zul hehe...semuanya bermula bila dah subscribe Celcom Broadband Data Limitless Plan hehe guna plak Nokia E72, memang banyaklah limitation walaupun aplikasi yang sama digunakan bila dibandingkan dengan Android Smartphone, contohnya aplikasi WhatsApp tu, kalau Android Smartphone boleh view smiley tapi Symbian Smartphone tak boleh, icon tu kluar tapi jadi macam perkataan Bahasa Cina kut :D, sama jugak bila guna foursquare, takat boleh check in jer dengan Symbian Smartphone, sharing photo not available. Paling ketara bila nak surf blog..memang kantoi..banyak widget, kekadang picture pun tak boleh view...memang yer adoii der :D

Kat seminggu jugaklah belek-belek brochure pastu pikir...belek balik sampailah wife aku pun tegur.."beli jer lah bang, hari-hari tengok macam tu nanti tembus brochure tu" hehehe ni bagi semangat ker nak perli :D green light sudah dapat..apa lagi beli Online jer..deliver ke pintu Opis...yerrrrr ni dia Samsung Galaxy S II, expect the unexpected



Tak habis explore lagi...still learning stage..hehe

No comments:

Post a Comment