NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, June 13, 2012

Sometimes...Sooner or Later, It Doesn't Really Matter - Samsung Galaxy S III

Sooner or later, does it matter? no...it doesn't, hehe i'll still find a reason to reward myself with this hottest baby in town..the new Samsung Galaxy S III


Masa 1st day official launched by Celcom kat Mid Valley, pergi lah survey...ingatkan boleh beli phone jer tapi tak boleh...kena subscribe pakej..buat apa aku nak tukar pakej...yang aku guna sekarang paling terbaik dengan unlimited data cuma bayar RM50 sebulan jer...berbaloi baloi...tak pernah lagi rasa kekurangan data J


Jadi kenalah tunggu...sampailah minggu lepas jalan-jalan kat IOI, kebetulan memang ada Samsung Outlet, salesman tu kata memang ada stok tapi limited, 4 Unit jer...serius buyer jer dia entertain..apa lagi..dengan sokongan padu wife aku...aku pun sambau jer lah...sooner or later it doesn't really matter..hehe, secara automatik Samsung Galaxy S II dipindah milik ke wife aku...


Nasib baik ada Celcom Cube bersebelahan dengan Samsung Outlet ni, terus kasik convert sim card ke micro sim. Boleh refer kat website Samsung Malaysia untuk explore features dan specs S3 ni. Truly designed for humans and inspired by nature!

4 comments:

  1. hehehe mana boleh tahan bro, Tahniah kau mmg boleh dapat award for reward myself always...

    Tahniah bro...tak tahan tueee.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...betul lah bro...memang marbeles...haha tak galat pun sambau :)

      Delete
  2. aku tunggu dulu...layanz Nexus blum pueh lagi nih...

    ReplyDelete