NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, June 19, 2012

Pengumuman Terkini!

PENGUMUMAN TERKINI! - Seperti yang dijanjikan, Link dan password akan dikongsikan sekali lagi apabila fanpage Aku Budak Melaka hit "555" LIKE. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda pada blog ABM


Password akan dikongsikan secara berperingkat pada 25 Jun 2012 bermula 9.00pm hingga 9.00pm 28 Jun 2012 sebelum semua link ini di remove/hide


Cara untuk request password - Hanya 1 cara sahaja iaitu dengan menghantar "Private Message" ke Fanpage ABM menggunakan ID FB anda yang anda guna untuk click "LIKE". Cara-cara lain tidak akan dilayan :). Nota: Reply kepada password bergantung pada waktu lapang admin ABM, harap maklum :)


1) Download Garmin (password required). Refer How to install Garmin


2) Download PolNav 6 (Password required). Refer How to install PolNav 6


3) Download Galactio V8.6.02 (password required). Refer How to install Galactio V8.6.02
  • Program. Copy and paste it in the SD Card. Folder name: NavIQ
  • Sounds. Copy and paste in Sounds folder
  • Map Galactio V8 part 1 and Map Galactio V8 part 2. Copy and paste in Map folder


4) Download PaPaGO X8 (password required). Refer How to install PaPaGO X8
  • Program. Copy and paste it in the SD Card
  • Maps MFM-PPG-110403C. Copy and paste in the Maps folder.


5) Download PaPaGO X6 (password required). Refer How to install PaPaGO X6
  • Download program Part 1, Part 2, Part 3 & Part 4. Copy and paste it in the SD Card


6) Download PaPaGO X8.5 (Password required). Refer How to install PaPaGO X8.5


7) Download iGO Primo with Malaysia Map (Password required). Refer How to install iGO Primo

9 comments:

  1. wah tawaran hebat ni, nak jugak boleh, lama sgt dah kome x menyentuh GPS, lupa dah camner nak buat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh sifu..sekali sentuh terus ingat balik camne nak godek tu nanti :)

      Delete
  2. kasik promote jugak :)

    http://www.anakulucheka.com/download-gps-garmin-polnav-6-galactio-v8-6-02-papago-x8-5-igo-primo/

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sifu kasik promo blog kawe....jasa mu dikenang :)

      Delete
  3. maknanya kena like page bro dulu la ye. pastu send request via pm, pastu baru leh download ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezza, lepas tu dapat password dah boleh download :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hehe sebagai menghargai support dari viewers dan kengkawan seangkatan yg suka menggodek

      Delete
  5. halamak..dah terlepas tawaran yg hebat ini..aduh!!sy amat memerlukannya..

    ReplyDelete