NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, June 28, 2012

Car Adapter for Samsung Galaxy S III

Sebelum ni guna USB slot car charger, kelemahannya cuma satu, masa tengah charging, kita tak boleh nak slide windows...macam tersekat-sekat, tu pada S II lah tapi still boleh charge. Ingatkan boleh lah guna untuk S III sekali kantoi, langsung tak boleh...so gi recce kat Plaza Low Yat, dapat best price RM30 jer...takde, boleh guna phone macam biasa...slide freely dan smoothly too  J


No comments:

Post a Comment