Friday, June 22, 2012

Power Bank for Samsung Galaxy S III

Specs Bateri S III dengan kapasiti 2,100mAh boleh bertahan sehingga 650 minit untuk kegunaan 3G, kira lebih kurang antara 10-11 jam, memang betul pun pengiraan ni sepanjang hampir 2 minggu aku guna...hehe tak boleh jadi ni..memang mesti kena ada spare bateri..last week usha kat lowyat tapi banyak outlet takde stok lagi...tadi singgah Digital Mall pun takde jugak...so solution terbaik adalah guna Power Bank, berkenan plak dengan jenis Cellevo Power Bank Energia EP5622SDengan kapasiti 5,600mAh, Power Bank ni boleh caj S III 2 kali full charged + 67% untuk yang ke-3. Harga dapat best price RM165, memang berbaloi bila compare dengan harga original bateri S III RM139.




 Items in a box - Power Bank, USB connector dengan 5 detachable connectors




Ada 2 slot usb pada Power Bank

3 comments:

  1. Terbaekkk ni nk kene ada gak utk emergency

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi berbaloi dari beli bateri spare

      Delete
  2. Saya ada jual power bank ni yg 5000mAh rm120,yang 12000mAh pulak rm180 brand yoobao lokasi kedai kat uptown shah alam sek 24

    ReplyDelete