NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, June 22, 2012

About Samsung Galaxy S III that you have to know...

Buat pemilik S III, rugi rasanya kalau tak fully utilized function motion dalam smartphone ni...tapi sebenarnya lagi rugi kalau pakai S III tapi tak subscribe data plan..hehe

Ni aku ada custom made kan video tutorial S III features Malaysian edition untuk dikongsi bersama hasil bantuan daripada member quad core clan, iaitu opa amran sebagai video shooter dan farid (special appearance dalam tutorial S Beam)

NEWEST!!! Tutorial 11 - Image capture during video recording



Tutorial 10 - Turn over to mute / pause



Tutorial 9 - Palm touch to mute / pause



Tutorial 8 - Burst shot


Tutorial 7 - Send file via S Beam


Tutorial 6 - Direct Call


Tutorial 5 - Remove Task


Tutorial 4 - Smart Stay


Tutorial 3 - Viewing video while doing other task


Tutorial 2 - Tap to top


Tutorial 1 - Screen Captured



Tunggu next tutorial....

6 comments:

  1. Iphone users...apa cer....??? he he...

    ReplyDelete
  2. s3 besttt. understand what human need

    ReplyDelete
    Replies
    1. designed for humans, inspired by nature..the phone sleeps only when you sleep :)

      Delete
  3. dah 2 minggu guna... terbaek....

    ReplyDelete