NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, December 4, 2011

GALACTIO V8.6.02 For GPS Lokatoo

Photobucket

How to Install

Download Program. Copy and paste it in the SD Card. Folder name: NavIQ



Contents of folder NavIQ. Sounds and Map are empty.



Download Sounds. Copy and paste in Sounds folder

Download Map Galactio V8 part 1 and Map Galactio V8 part 2. Copy and paste in Map folder

Image view of Sounds folder



Image view of Map folder

NavIQ > Map


NavIQ > Map > MAL


The GPS COM Port and Baud Rate can be changed in the following file
NavIQ > CONFIG > GPS.ini i.e. For Lokatoo = 7,57600

Icon for launchpad Galactio.ico

Click icon Galactio V8 to start navigate
Photobucket

and now you can navigate...
Photobucket

Click HERE for Feature Gallery of Galactio V8

24 comments:

  1. Brother , i can't Locate , how to setle the port problem ?can you teach me ?

    the map can't dl from MFM ^^

    ReplyDelete
  2. already explained in thread how to change the com port,

    for map, i've also tried to download from MFM but unsuccessful, so far still using the existing map

    ReplyDelete
  3. thx brother , i already Know ~thx

    ReplyDelete
  4. terbaek daripada nusantara... :) mmg gempak la bro...

    ReplyDelete
  5. Brother , i already try a 64ram GPS ~XD

    will run the sofware got a juntion view , will Jam ~XD

    ReplyDelete
  6. aku ade Galactio tp yang unlimited trial tu.. haha..

    yg nie full ke

    ReplyDelete
  7. just try to play 64ram gps only , i got 128ram gps ~

    ReplyDelete
  8. tolong bagi password utk galatico...

    tq

    ReplyDelete
  9. Jamal, fulfill semua yang 5 tu terlebih dulu baru dapat password, setakat ni yang belum buat lagi No. 3, 4 & 5. Dah settle kasi roger, then password akan diberi

    ReplyDelete
  10. ok bro settle no 3,4,5

    boleh tak guna reso 800x480

    ReplyDelete
  11. Sorry bro, aku check kat no. 3,4,5 takde pun nick "jamal". ni resolution 480 X 272

    ReplyDelete
  12. semua dh join bro tp yg nexo tu tak tau nk join cmne..

    ReplyDelete
  13. TQ jue, takper...tunggu jer 1/1/2012 dari pukul 12.00am hingga 3.00am untuk dapatkan password untuk download. Refer thread "Pengumuman Penting 2012" :)

    ReplyDelete
  14. aduh...aku x tau plak nk download map pun kena guna password...

    aku sempat donlod software je...

    harap bleh bagi password x? tq

    ReplyDelete
  15. bro...boleh download latest map kat MFM, refer sini http://myjimon.blogspot.com/2011/12/map-updates-for-galactio.html

    map yang aku share sebelum ni dah outdated

    ReplyDelete
  16. bro, blh share access utk voice galactio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bro...nanti aku share kan hujung minggu ni

      Delete
  17. where to download the program?

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer http://myjimon.blogspot.com/2012/06/pengumuman-terkini.html

      Delete