NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, December 6, 2010

F1 Style Flashing Brake Light For Exora

Lepas mengeteh dengan bro maszwan, aku dan kechat pun bergerak ke kedai aksesori, Nyen Speed dekat kawasan Batu Berendam, Melaka dengan tujuan nak pasang F1 Style Brake Light, termakan jugak racun kfadzli..hehe

Photobucket

Ni lah barangnya, harga yang dipaparkan RM68, takper ni kechat belum bukak mulut lagi :)
Photobucket

Sesi pemasangan bermula, ni Exora kechat
Photobucket
Photobucket
Photobucket

yang ni kat Exora aku
Photobucket

Proses mengambil masa selama lebih kurang 15 minit sahaja. Harga memang berbaloi-baloi, cuma RM50 siap dengan pemasangan.

Ni aku sertakan koordinat,senang kalau sesape nak pergi

PaPaGO
E: 102" 15' 34.5"
N: 2" 16' 43.6"

Garmin
N: 02" 16.727'
E: 102" 15.576'

So, ada bran nak pasang :)

No comments:

Post a Comment