NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, December 26, 2010

Screen Protector For GPS Lokatoo

Untuk model A1000 & A1000i, boleh lah beli screen protector yang 5" untuk melindungi skrin GPS daripada tercalar bila kita guna stylus..especially bila main game..hehe..

setakat ni aku dah guna yang terdapat pada Garmin Nuvi 1460, Harga RM20, aku beli kat mid valley

Photobucket

Cara-cara nak lekatkan
Photobucket

3 comments:

  1. beli pasang sendiri ke bro jimon??? lg satu nk tanya..tu hari anak2 main game...terus stylus patah...mana nk pi beli yekkk...??

    ReplyDelete
  2. a'ah...DIY :) hehehe aisey stylus patah ker...tak silap aku mahal jugaklah benda ni...kechat punya pun patah..tapi dia dah dpt ganti...nanti aku tanya kat mana dia beli..ataupun ko boleh survey kat kedai2 jual GPS ni..mesti ada jual

    ReplyDelete
  3. hehehe...ganas anak aku main games bro...orait bro...nanti pi survey kat kedai gps...apa2 hang tlg tanya kechat mana dia beli...senang pi cari...thanks bro jimon

    ReplyDelete