NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, April 4, 2012

GPS Upgrade Service For Bro Shaizwan

Tadi sempat set TT terkezut larut malam dengan bro Shaizwan kat area Teras Jernang...kampung dalam bandar ni :) hehe layan char kuey tiow Penang mari...tapi kitorang minum jer



Memang tenang menggdek GPS kat sini..Masukkan Launchpad HD ABM dengan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5, iGO Primo 2.0, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5



Memang best layan sembang dengan bro Shaizwan....nasib baik esok keje...hehe kalau tak mau duduk lepak lagi 2-3 jam :) Dia pun sambau jugak 1 botol waterless car wash, mau kasik kilat Exora Bold

No comments:

Post a Comment