NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, April 5, 2012

GPS Upgrade Service For Bro Ariff

Malam tadi sempat set 2nd TT terkezut dengan bro Ariff yang turun dari Seremban...TT kat area Teras Jernang jugak...port yang sama :)



Tetiba happening plak kedai ni...ramai customer tapi masih tenang untuk menggdek GPS..Masukkan Launchpad HD ABM dengan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5, iGO Primo 2.0, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5



Memang best layan sembang dengan bro Ariff...next time kita TT lagi...thanks belanja minum :)

3 comments:

  1. No problem bro aku pun enjoy jugak. Next time kalau ada TT session insyallah akan hadir. Banyak info dapat dan bestnya GPS aku dah kena upgrade. Memang puas hati sesangat. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe wokey...next time giliran aku pulak turun somban TT :)

      Delete