NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, July 10, 2010

Launchpad For GPS Lokatoo Win CE 5.0

Semuanya bermula bila aku beli proton exora last year, beli H-Line, so dalam package tu termasuk GPS skali

Mula-mula dapat memang tension guna Lokatoo ni sbb tak user friendly, tak macam garmin, tapi bila aku join forum EOCM (Exora Owners Club Malaysia), rupa-rupanya macam-macam enjin GPS ni boleh masuk pada lokatoo

Cuma kita perlu ada GPS launchpad, kredit to Sifu Mitos kerana usaha beliau ini telah membolehkan rakan2 menambahbaik GPS Lokatoo terutama bagi model A1000 Win CE 5.0.

yang ni aku punya, dah modify banyak kali lepas menuntut ilmu dengan Sifu Mitos dan Sifu Mysof

Main Menu

Photobucket

Menu Games

Photobucket

Menu Applications - ada calculator & player

Photobucket

Menu Al-Quran

Photobucket

4 comments:

  1. salam,saya pun ada lokatoo frm proton but ada sikit prob,dah set password untuk device then bila on dia minta password. but tak dpat masukkan password coz tak appear keybord,leh tlong?

    ReplyDelete
  2. salam, yang ni rasanya kena bawa bawa ke amtel

    ReplyDelete
  3. salam.. Lokatoo aku pn sama masalah nga adam.. adui camner ni.. duk sarawak nak g amtel masalah tu.. xde cara lain ke bro.. huhu

    ReplyDelete
  4. mungkin boleh cuba connect lokatoo device ke laptop via usb cable, kalau boleh access ke system file then boleh remove password request tu, ini teori aku jer, tak pasti boleh dipraktikkan ke

    ReplyDelete